Waiting out the rain white logo
8. august 2021

Blokhus Klitplantage sheltere

Shelterne i Blokhus Klitplantage er med god grund meget populære. De ligger forholdsvis tæt på Blokhus, men alligevel i skov og dejligt uforstyrret i en kæmpe lysning. De ligger tæt på Blokhus Gateway, som er et overflødighedshorn af ting at give sig til. Der er fire lækre sheltere med plads til ca. 6 personer i hver. Der er bålplads og riste til at lave mad på. Der er rigeligt med brænde. Der er endda fri teltning i plantagen, så du må også sove i hængekøje, under tarp eller bare under åben himmel – ja – det her er en super dejlig shelterplads lige mellem Hune og Blokhus.

Der ud over går Sti 100 også lige forbi og det samme med Nordkyststien.

Stor åben lysning med fire lækre sheltere

Ud over den almindelige bålplads finder du også et langbål, man kan benytte hvis man er mange afsted og orker du ikke selv lave snobrødsdej, så kan det bestilles ved Hune Bageri (ring dagen i forvejen og bestil det på 98249070). Bageren ligger blot ca 1 km fra shelterpladsen.

Der er brænde på stedet og en af de her børnevenlige brændekløvere, så hvis du har brug for at kløve mere brænde (eller aktivere børnene), så er der også god mulighed for det.

Børnevenlig brændekløver

Bålristen er endda delt i to, så der både er den traditionelle rist og også en slags “pande” så du kan lave dig et spejlæg til morgenmaden.

Bemærk den to-delte grillrist. Perfekt til madlavning

Kommer børnene til at kede sig ligger Gateway Blokhus kun nogle hundrede meter derfra og her er naturlegepladser til både store og små børn, der er pizzaovn og fine toiletforhold. Der er lækre overdækkede spiseområder, så selv i regnvejr kan I have en rigtig god tur.

Det her er en virkeligt skøn shelterplads i flot område og en af de shelterpladser man kan nå med offentlig transport. Er du i bil kan du parkere nord for Klitplantagen ved Blokhus Gateway. Der er parkeringspladser på begge sider af Aalborgvej.

Fire fine sheltere, der kan bookes

Du finder shelterne her.

Bålplads: Ja

Brænde: Ja

Toilet: Primitivt das

Hunde: Skal være i snor

Kan bookes: Jeps – book dem her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *