Waiting out the rain white logo
24. februar 2023

Feuerhand flagermuslygte

For mig er det vigtigt, at der er hyggeligt, når vi er på tur. Bål er jo hyggeligt i sig selv, men derfor kan man snildt oppe hyggefaktoren på shelterturen. Og det er lige præcis her en Feuerhand flagermuslygte kommer ind i billedet.

Eller skal vi sige to. For jeg har to, som jeg har med, når bagagepladsen og aktiviteten tillader det (de er selvsagt ikke så praktiske på en vandretur).

Og nej … de er ikke praktiske. De er fede. Længere er den ikke. En Porsche Boxster er heller ikke praktisk – den er fed. Det handler om, at man godt vil gå lidt ekstra for at give hyggen et ekstra nøk opad. Og ind på scenen kommer Feuerhand flagermuslygten.

Lidt i stil med rensdyrskind, der heller ikke altid er praktisk at slæbe rundt på – men er virkeligt hyggeligt at have et par stykker af i lejren.

De gjorde velsagtens deres rigtige indtog i Danmark, da vi begyndte at se dem i så godt som hvert afsnit af Nak & Æd. Og siden er de set på mangen en shelterplads. Med god grund – for de er faktisk meget økonomiske i brug, giver et dejligt lys, kan modstå ret kraftig vind og hyggefaktoren er helt i top.

Bronze Feuerhand flagermuslygte
Øg hyggen med en Feuerhand flagermuslygte

Feuerhand bliver lavet i Tyskland og er i den grad tysk kvalitet. Du kan få dem fra omkring 249,- kroner i zink. Vil du have den i nogle af deres frække farver, skal du højere op. Det samme gælder hvis du vil have den i jern eller bronze. Jeg har selv oppet mig og har bronze udgaverne af Feuerhand.

Den du ser på billedet her er i bronze og koster omkring 379,-. Du kan købe den her (bemærk – sponsoreret link)

Du kan købe både nye glas og ekstra væge til dem. Du kan endda tilkøbe en transporttaske og originalt Feuerhand lampeolie, hvis pengene ligefrem brænder i lommerne. Ellers kan du sagtens bruge helt almindeligt lampeolie til din Feuerhand flagermuslygte.

Vil jeg anbefale en Feuerhand flagermuslygte?

-Uden tvivl… det er friluftslivets stearinlys. Men husk det er lidt bøvlet, så skal du gå langt, så er det ikke ligefrem noget jeg vil anbefale.

Se alverdens Feuerhand produkter på den officielle hjemmeside

Vil du have Feuerhand inspiration, kan du jo følge dem på Instagram.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *