Waiting out the rain white logo
4. september 2021

Jerup Strand shelters – overnat ud til Kattegat

De to shelters ved Jerup Strand lidt nord for Frederikshavn er populære. Det er de med god grund. For det første er det to virkeligt pæne shelters. Der udover er der fra påske til uge 42 rigtige toiletter derude og dermed også adgang til vand. Der er også brænde på stedet, fine bålpladser og et primitivt “komfur”.

Herunder kan du se billeder fra vores tur til Jerup Strand. Her havde vi en enkelt overnatning. Vi havde vores hund med, et rensdyrskind at sidde på, min nye kikkert, som var leveret fra Kikkert Shoppen dagen inden (der er et meget rigt fugleliv deroppe, så hvis fugle interesserer dig, så medbring kikkert), Trangia, lanterner og fik pandekager til morgenmad. Det var en helt fantastisk tur.

Skævt – men super charmerende
Udsigt fra shelteret

Der er ikke havudsigt, men du ligger lige bag klitterne, så der er ca. 50 meter ned til det rolige blanke Kattegat.

Shelterne ligger lige nord for byen Jerup ca. 12 km. nord for Frederikshavn. De er ret øde placeret, men stedet er meget besøgt af bl.a. folk i minivans og ornitologer. Der udover kan man også køre til stranden, så der er lidt trafik i nærheden af shelterne. Men … fortvivl ikke. Du kan føle dig meget alene derude og de er virkeligt smukt placeret. Så her kan du helt sikkert få dig en skøn sheltertur.

Lækkert bålsted lige udenfor shelteret

Sådan finder du shelterne.

Fra Frederikshavn kører du blot nordpå mod Jerup og når du har passeret byen, så drejer du til højre ad Fredborgvej og kører hele vejen for enden, hvor der er en parkeringsplads. Her finder du shelterne.

Adgang til vand: Fra påske til uge 42

Toilet: Fra påske til uge 42

Brænde: Ja

Bålplads: Ja (endda med primitivt komfur)

Kapacitet: To sheltere med plads til 8-10 personer ialt.

Kan ikke bookes.

Se placering og flere billeder her.

Dejligt med bålplads lige foran shelteretSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *