16. august 2021

Mikroeventyr årsplan

Spørger man de fleste folk, så vil de gerne mere på tur. Men hvorfor gør de det så ikke?

Typisk er det fordi, man ikke får det planlagt og når man så står med en weekend i november, så er det nemt at forfalde til sofaen frem for shelterturen.

Mikroeventyr kalender
Plads til mindst to eventyr per måned 🙂

Derfor har jeg lavet en slags (mikro)eventyr årskalender, hvor du kan planlægge årets ture. Det er ikke meningen, du skal sidde 1. januar og udfylde hele året. Men har du den hængende på køleskabet eller opslagstavlen med forskellige ture, så har du noget at se frem til og det er nemmere at huske “ah ja – inden næste måned skal jeg lige have tjekket det shelter ud og købt ind til turen”.

Der ud over har det også den uventede bonus, at du bliver glad ved tanken om næste eventyr, når du står og smører madpakker mandag morgen.

Jeg har lavet den sådan, at du kan hænge et billede fra et af jeres eventyr i midten eller bare nyde mit logo i stedet eller indtil du får fundet et billede.

Så værsgo’… download her og print. Fyld ind og ud og hæng op.

Den er gratis, men stadig copyrighted 🙂
Du må meget gerne printe og dele med din klasse, dine børns børnehave etc. Du må downloade og dele den med din søster og fætter. Du må dele linket til siden her med alle du vil, men det er ikke tilladt at lægge den ud til download på andre hjemmesider.

Lad mig se din kalender

Hvis du bruger den, så vil jeg mægtigt gerne se den. Smider du den på Instagram må du godt hashtagge den med #waitingouttherain eller også send mig den på mail: hej@waitingouttherain.dk

Vil gerne vise nogle af dem her.

God fornøjelse med at få planlagt flere eventyr.

Hæng op og glæd dig til næste tur

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *