Waiting out the rain white logo
7. august 2021

Oasen shelterne i Vester Hjermitslev

Lige i udkanten af den lille landsby Vester Hjermitslev, der ligger mellem Saltum og Brønderslev, finder du to lækre sheltere. Shelterpladsen hedder Oasen og ligger i en smuk park, hvor der både er overdækkede hytter og bålfad med rist, så du kan lave lækker mad over ild.

Smuk placering i en dejlig park

Der var ikke hugget brænde på stedet, da jeg var forbi, men ikke langt derfra lå masser af brænde stablet op, som lige skulle saves og flækkes. Bemærk at det er i en landsby, så det er ikke til at finde brænde, hvis der ikke er noget på pladsen. Du kan evt. ringe på 22801254 for at høre, om der er brænde der, når du kommer.

Fine sheltere og flot udsigt

Ved siden af shelterpladsen er der toilet og adgang til vand i den lokale sportshal, som ligger kun 100 meter derfra og hvor du også kan parkere såfremt du kommer i bil. Der er også en rigtig fin legeplads ved sportshallen og en lille asfalteret boldbane (og ja – også store fodboldbaner). I parken hvor shelterne er, finder du også en lille forhindringsbane og en svævebane. Alt i alt et virkeligt godt sted at tage hen med børn. Bemærk dog, der også er en mindre sø foran shelterne, så hvis du har små børn med, skal du have et øje på hver finger.

Det her er en af de sheltere, du kan komme til med kollektiv trafik. Tag et tog til Brønderslev og bus nr. 77 til Vester Hjermitslev.

Motionsredskaber og svævebane lige ved shelterne
Fin legeplads ved “Lunden” lige 100 m derfra

Adressen er Assenbækvej 9B, 9700 Brønderslev.

Kapacitet: Ca. 8-10 personer

Brænde: Nogle gange

Bålplads: Ja

Toilet: Ja

Adgang til vand: Ja.

Officiel pdf med oversigtskort


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *