Waiting out the rain white logo
26. juli 2021

Rønnerhavnen shelter i Frederikshavn

Shelteret på lystbådehavnen i Frederikshavn – også kaldt Rønnerhavnens shelter – er et lidt anderledes shelter på flere områder. For det første er det på pæle og dermed ikke bygget som de shelters, du normalt forbinder med et shelter.

Der udover er det ikke placeret i et øde skovområde, som shelters typisk er, men lige ved lystbådehavnen. Men lad dig ikke snyde af det … ganske vist får du ikke en “alene i vildmarken”-fornemmelse. Men så er der meget andet i godteposen til dig, der vælger at overnatte i Rønnerhavnens shelter, der blev opført i 2010

Anderledes shelter ved havnen
Anderledes shelter ved havnen

For det første har du vand og toiletter lige ved siden af på havnen.

Der udover har du en virkeligt lækker udsigt ud over vandet, hvor der er basis for nogle smukke solopgange. I shelteret er et rigtigt bord med bænk på 1. sal. Så når du har lavet din mad, kan du indtage den til den flotteste udsigt (endda i tørvejr, da det er placeret under halvtag).

Sov inde til venstre (evt. øverst) og drik morgenkaffen til højre

Ydermere er der kun ca. 200 meter til Palmestranden i Frederikshavn og kun 50 meter derfra ligger en rigtig fin legeplads.

Fantastisk legeplads kun 50 meter fra shelteret
Fin plads til spisning

Trænger du til en anderledes shelteroplevelse, så kan jeg varmt anbefale shelteret på Rønnerhavnen.

Shelteret kan ikke bookes – det er først til mølle. Adressen er ca. Nordre Strandvej 54, 9900 Frederikshavn.

Link til Rønnerhavnen (jeg ved ikke hvor meget åbent, der er i vinterhalvåret, så dobbeltcheck lige det, hvis du skal dertil om vinteren).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *