Waiting out the rain white logo
6. februar 2022

Shelterpladsen i Lundby Krat

I Lundby Krat lige 12 km sydøst for Aalborg ligger en dejlig shelterplads med fire store pæne sheltere, der hver kan huse omkring 5-6 personer. Pladsen ligger dejligt ugeneret i udkant af skoven, men da skoven er så tæt på Aalborg, bliver den flittigt brugt af hundeluftere, motionsløbere og orienteringsløbere. Så forvent ikke, at du er helt alene herude. Til gengæld har du fordelen af en rolig shelterplads, rigtig god plads, store fantastiske bænke og en flot bålplads.

Der er desværre ikke brænde tilgængeligt derude, men i skovbunden er der masser af døde træer og grene, så du kan sagtens samle til et bål.

Tre af de fire sheltere

Parkering

Du kan parkere lige ved hundeskoven, der ligger nord for shelterpladsen. Herfra er der ca. 500 meter gennem skoven til shelterpladsen.

Det er også muligt at parkere ved Festpladsen, krydse Hadsund Landevej og gå gennem skoven til shelterne.

Shelterne er placeret rundt om båle

Faciliteter

Ingen. Der er hverken toilet, brænde eller adgang til vand på shelterpladsen. Du kan som nævnt nemt finde brænde til et bål.

Et par hundrede meter fra shelterpladsen mod vest ligger Festpladsen, hvor der findes en kiosk / fast food sted. Der er toilet tilgængeligt i kioskens åbningstid.

Der er tre afmærkede ruter i skoven: Rød, gul og blå. Den gule er 6 km, den røde 4 km og den blå 2 km. Det er rundture, så du kan hoppe på og af dem alle steder.

Placering

Longitude: 10.0050211

Latitude: 56.9956253

Shelterpladsen i Lundby Krat

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *