14. juni 2021

Shelterne ved Ultvedsøerne i Tylstrup

Ved Tylstrup ca 12 km nord for Aalborg ligger tre flotte shelters, stor flot bålhytte og et meget pænt muldtoilet. Det er rigtigt flotte shelters, der har en virkeligt skøn udsigt og for enden af den ene sø er der både motionsredskaber og en Tarzan-bane, som børn og voksne kan more sig på. Der er også et rigt dyreliv og smuk natur. Alt i alt et rigtigt lækkert sted – men der er en slange i paradiset: E45.

Shelterne har front mod søen

Det er jo både en fordel og en ulempe. Du kan virkeligt nemt komme til shelterne ved Ultvedsøerne, men du skal så også leve med trafikstøjen. Og den er der – både dag og nat. Heldigvis vender shelterne med front væk fra motorvejen, så det tager noget af støjen, men du skal vide, det ikke er “i skovens dybe stille ro”, hvis du tager en nat ved Ultvedsøerne.

Smuk udsigt til gengæld

Til gengæld får du 1.klasses shelters, virkeligt lækker natur og fantastisk bålhytte. Der er ikke muligt at finde brænde der og de gange, jeg har været der, har der desværre ikke været noget brænde. Så det skal du selv medbringe.

Det er muligt at køre helt ned til bålhytten. Der er rigtigt gode borde og bænke ved shelterne.

Virkeligt fin og stor bålhytte bag shelterne

Du kommer til shelterne ved Ultvedsøerne ved at tage afkørsel 8. Der er også gode parkeringsforhold ved shelterne. Alt i alt virkeligt gode forhold hvis man kan leve med lidt trafikstøj. Da man ønsker at begrænse motortrafikken ned til shelterne er vejen derned spærret af en bom. Der er hængelås på og koden kan du få inde i Tylstrup by. Det er sådan en slags nudging for at folk, der godt selv kan gå derned, gør det. Og det synes jeg egentligt er en rigtig fin løsning (og derfor står koden heller ikke i blogindlægget her).

2 svar til “Shelterne ved Ultvedsøerne i Tylstrup”

  1. Hvor ser det flot ud! Ærgerligt at man kan høre motorvejen, men det må man så tage med 🙂

    • admin siger:

      Ja – og der er ekstremt fint dyreliv ved søen, hvor man i øvrigt også må fiske. Det er lidt en underlig placering. Tror de fleste gerne vil have lidt ro, når de er på tur. Men der er åbenbart også folk, der er ligeglade.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *