Waiting out the rain white logo
28. april 2021

Victorinox Evolution Wood 17

Jeg er ret vild med den klassiske mørkerøde schweizerkniv. Den klarer rigtigt mange opgaver, når man er i skoven / på tur, men det er også en handy følgesvend på storby-ferier. Hvem har ikke stået på et hotelværelse med en flaske vin og skulle bruge en proptrækker?

Ganske kort… den er virkeligt alsidig. Men så … oh ak og ve – jeg blev udsat for helt ordinær forfængelighed. Jeg så deres Evo Wood 17 – eller Evolution Wood 17. En schweizerkniv med valnøddeskaft. Hvor smukt er det lige?

Så som sagt. Jeg havde overhovedet ikke brug for den. Har i forvejen tre schweizerknive der til fulde gør arbejdet. Det var ren og skær fordi jeg synes, det er et stykke virkeligt pænt håndværk.

Skærer nemt min ribeye ud

Hvad indeholder Victorinox Evolution Wood 17?

Evolution Wood 17 indeholder:

  • Kniv
  • Proptrækker
  • Sav
  • Syl
  • Neglefil / neglerenser
  • Dåseåbner (der også fungerer som skruetrækker)
  • Ølåbner (med lidt større skruetrækker)
  • Ledningsafisolator
  • Saks

Det vil sige, den indeholder stort set alt, hvad du kender fra den klassiske schweizerkniv med undtagelse af pincet og tandstik. Tandstik kan jeg sagtens undvære, men jeg synes faktisk en pincet er praktisk at have ved hånden. Omvendt har jeg altid et førstehjælpssæt med, når jeg er på tur og deri er en pincet. Så jeg klarer den uden pincet.

Evolution Wood 17 er 8,5 cm lang og vejer kun 87 gram, så den kan du sagtens have med både på tur og på kontoret. Du kan købe den online til omkring 550,- og kan du klare dig med en lidt mindre model, kan du få dén, der hedder Victorinox Spartan Wood for ca. 320,- (også med valnøddeskaft).

Smukt håndværk fra Victorinox

Og er du i tvivl om, hvad du kan med sådan en Evolution Wood 17, så se lige, hvad denne fyr kan lave med den. Pænt imponerende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *